Обърнатата чаша на небето
изсъхва върху общата постеля.
Но кой е той, обичащият мен,
боящ се от това, което ни разделя?
Не всекиму е даден дара да е там,
където пътя си човекът определя.
Макар да знае, че кръгът е вид капан,
все иска с някого и в него да живея.
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены