Красива снежинка
на палтото ми кацна.
Така постоя и походи цял ден,
а после постепенно изгасна –
стопи се по пътя към мен…
Въздъхнах.
Заболя ме,
но след туй ми олекна.
- Отишла е нейде -
помислих си аз,
вероятно на друга,
по-обична от тази планета,
в друг по-истински от нашия свят.
© Яни Все права защищены