8 июн. 2008 г., 09:20

Кръговрат 

  Поэзия » Другая
1089 0 11
* * *

В предсмъртен гърч

земята се разкъсва

Небето огнено

раздира се до бяло

Два жерава

в болезнена прегръдка

се връщат

в своето НАЧАЛО!

© Христина Никилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??