23 авг. 2017 г., 13:40

Кръгозори 

  Поэзия » Другая
517 3 13

Нейният свят днес е твърде красив,

има си слънце да свети,

има си четка и даже статив,

има криле за небето.

 

Тя е такава, че често мълчи

свита до своите мисли.

Щом се засмее, така и личи

бялото, дето е чисто.

 

Често рисува далечни звезди,

те са богатството цяло.

В нея когато тъгата  бразди,

знае, към тях е вървяла.

 

Тя не избира цвят, който е сив,

жълтите багри намира.

Няма си път начертан и трънлив,

в четка света си побира.

 

Нейният свят е такъв – неразбран

уж от нормалните хора,

дето си плащат все някаква дан,

че им е сив кръгозора.

 

© Ани Монева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??