Прекръстих се,
защото ми омръзна
да ме наричат винаги "добър"...
А плюенето зад гърба ми...
с какво се спира? Със чадър?
Ей, на главата ми е тясно,
че да играете хоро...
Айде до тука със "добрия"!
Повтарям - стоп, какво било - било...
И не разбирали от думи...
А от затворени врати?
Финеса днеска ми се губи,
а с него тръгваш си и ти...
Прекръстих се,
защото искам...
Наричайте ме "справедлив"...
Отивайте във трета глуха,
веднъж и аз ще съм щастлив!
© Йордан Ботев Все права защищены
Добре, че на теб като ти е паднало пердето, те е избило на писане