Не си добре дошъл, щом веднъж си си отишъл!
Крещя го на безсрамната съдба.
И тежката любов на прага ми написа
- отново е сама.
Не си добре дошъл, но пак те приютих във топлите постели,
а ти отново пътя за "далеч от мен" намери.
Е, да - не си добре дошъл!
Не бива, може би, да се забравя!
И какво, щом пак си си отишъл
и свило се е куче-Самота пред прага?
На времето само в графата"безразлично" му приляга.
И, с нови стъпки, нови хора щом докара,
ще се подплаши кучето и ще избяга.
© Тайна Все права защищены