Кученце
То е като
мен.
Малко, сладко
и игриво,
също закачливо.
Скача, лае
и играе.
Мойто кученце
е бяло
и въобще
не е
скучало.
Но ето,
че е много
ящно и
не мога да го
вдигна.
То е на една
годинка като
малката снежинка.
© Линкин парк Все права защищены
Прекрасно е! Така сладко звучи...искам и аз да съм на твойта възраст
Благодаря ти за удоволствието от прочетеното!
Не спирай да пишеш!!