Хвани ме, мила, под ръка
към изгрева да тръгнем двама.
Така- от лявата страна,
да сме телесна катарама
Така, че моето сърце
до теб да бъде- под ръката.
И със усмивка на лице
да я прегазим и реката.
И слънцето на оня бряг
да ни посрещне със милувка.
А там букет от кукуряк
ще ти предложа със целувка.
© Никола Апостолов Все права защищены