Искам да те чуя, ключа от твоето сърце
е във висока кула,
но да се качвам ли ме интересува,
дали това не е кошмар
или просто принуда,
но светлината пада върху нас,
защо хвърляш мраз по нас,
светлината погасва и кулата падна
на дясно
връщам се пак на тясно.