Светът в момента е на колене
пред собствената си Некадърност
и това ежедневно се отразява
от най-сериозните Световни Медии.
Косвено,това са всичките войни,
възникнали по единствена,основна причина.
Кризата за Енергия трупа Злини,
а Умът потъва в дълбок дефицит.
Може ли през двадесет и първи век,
в продължение на денонощия да се блокират
Магистралите,
по Които Икономиката тече
и Прогресът да се превръща във Чакане?
Когато ножът опира до кокала
и Болката става непоносима,
дилемата е или яко да скокнеме
или със Житието си да се простиме!
Отдавна продължавам,да предупреждавам,
но изглежда,че на никого не му пука...
Стихиите продължават своето Състезание,
а ние все по-на дълбоко да газим из лука...
Никой не знае часът
на Божието Благоволение!
Когато настъпи всички ще разберат
Справедливото Му Решение.
От моя страна изглежда си дръзко,
но медиите започват и те да работят,
за отразяване на Енергийната ни Развръзка
и от ден на ден расте им за Нея Емисионната Квота.
01.10.2023 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев Все права защищены