26 февр. 2007 г., 12:18

Къде е любовта? 

  Поэзия
606 0 1

Слушам хора всеки ден,
те говорят за любов,
а любовта не среща мен.
Всеки ден търся нея и
дори пак външно да се смея,
аз копнея да съм с нея.
Тя я няма и надежда вече няма.
Любовта е само блян,
а аз съм сам, във самота облян.

© Хрисинка Писинка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??