Къде е смисълът на всичко
и има ли изобщо такъв,
къде отлитат мечтите,
несбъднати сърцето ни горят!?
Какво трябва да направим,
та живота си да променим,
какво трябва да направим,
за да не се превърне всичко в дим?
Колко трудности трябва да преодолеем,
а животът е неповторим!
Защо не може да е сладък,
защо трябва той да е един?
© Диана Станева Все права защищены