Къде си?
И как да напишеш нещо мъдро,
когато си в световъртеж.
Градът е място, за жалост тъжно,
с малко любов и много брътвеж.
Чувствата са чувства,
чак когато не са.
Това, че ми липсваш,
нали не е игра?!
Не те усещам близка,
на повече от метър далеч.
Просто до себе си искам да те притисна,
и да спим надалеч.
Всеки поотделно
и пак заедно,
а тихите часове без теб,
тях - по дяволите!
софия
22септември09
© Братан Все права защищены