5 дек. 2020 г., 07:37

Къде си, бе? 

  Поэзия » Любовная
346 0 1

Любими мой, къде си?

В прегръдките на друга ли се криеш?

И там си мислиш, че добре си,

опитвайки любовта към мене да убиеш!?

 

Хайде..., затвари очи и я  целувай,

но моя лик ще откриеш в тъмнината.

Пред нея на влюбен се преструвай,

но не ти запълва празнината!

 

Люби я, обладай я бясно

и всички демони от себе си изкарай,

притисни я и целувай страстно,

да трепери като мене я накарай.

 

А сутринта, когато се събудиш

и я погледнеш чужд и отегчен,

аз зная няма дълго да се чудиш

и отново ще позвъниш на мен.

© Natalie Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ах, каква щедрост велика Аз така говоря на кучето си: Къде си бе, Сократее! Пройдохо, такава! Оо, добре, ама нали знаеш, че няма къде да идеш
Предложения
: ??:??