Къде си любов моя?
Искам да те видя влюбена както преди ,
Но уви това са само мечти ...
Къде отиде онази вечната любов за която ти мълвеше?
Нима всичко един краткотраен сън беше?
А сега всичко е мрак и тъга
няма миг покой в моята душа...
Бебе , помниш ли миговете прекарани с мен ?
Помниш ли онзи приказен ден ,
когато попаднахме в любовния плен.
Аз помня , а ти?!?
Май всичко отлетя ,
а спомена е само в моята сълза ,
сълза която загаси огъня на любовта...
14.02.2007г.
© Емил Томов Все права защищены