Къде си ти?
Къде си ти, очакван Блян,
загърбен, беден, пропилян,
загуби свойта сила, мощ,
небето ме обгърна в нощ!
Къде си ти, очакван Миг,
без дъх, без стон, без вик,
ще осветиш ли моя взор -
за лъч надежда, не позор!
Къде си ти, очакван Мир,
вървя към тебе най-подир,
да сгрееш моя дух студен!
Къде си ти, Очакван Ден?
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Все права защищены