Погледни
натам,
където се пресичат
времето и вечността.
Погледни
към болката
незаслужено понесена.
Погледни
към истината,
стъпкала смъртта.
Погледни
натам.
Прогледай,
виждаш ли?
В края на тунела
има светлина.
Не се предавай,
не, не си отивай.
Заслужава си
да продължиш,
защото има я.
Където се пресичат,
има Свобода.
© Явор Костов Все права защищены