За вас след Бога съм тичàл
във дни на радост и печал.
Със думи ви напътствах аз,
за да класите в горен клас.
Сръдливост имаше във вас,
но имаше и весел час.
Любов ви бащинска дарих.
Достойни личности градùх.
Живях, болях и от това
белна се моята глава.
Сега е залезът пред мен
и на последния ми ден.
Билò каквото е билò...
Докосвам ви сега с крило.
© Никола Апостолов Все права защищены
Желая ви приятни събота и неделя! Сърдечни поздрави!