23 мая 2010 г., 02:21

Към края... 

  Поэзия
623 0 4

Студен е брегът ти безлюден,
студен, ала някак красив!
Жесток или тих и безмълвен,
и някак си истински жив!

Студен е дъхът ти безсмъртен,
заключил и милост, и страх!
Със вятъра тих и попътен,
превръща се споменът в прах!

Студена е твойта природа,
сурова е твойта душа,
но само пред тебе ще мога
без гняв да посрещна смъртта!

© Иринка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??