Обичал си и други –
преди мен.
От тях
не те ревнувам.
Ти просто си пътувал –
нощ и ден.
Към мене си пътувал.
Попътни ветрове
са били те.
До мене те довяха.
Сега съм аз,
наречена на теб.
А те са просто "бяха".
© Елица Ангелова Все права защищены
Благодаря ви!