9 апр. 2007 г., 22:45

Към най-добрия ми приятел 

  Поэзия
894 0 6
Приятельо, ти най-добър,
тежко ти е на сърцето, знам,
голяма мъка те обзе
и самотата те превзе.

Какво да кажа да ти стане леко,
как се лекува такваз беда голяма?
с думи ли? Не, едва ли...
Единствения лек, за който знам,
е времето, но не прекарано сам.

Бъди силен, приятельо най-добър,
бъди силен и бори се ти,
за помощ да поискаш не се срамувай,
разчитай винаги на мен.

Когато на вратата ми почукаш,
аз не ще я тръшна под носа,
с прегръдка топла ще те сгрея
и сълзите ще ти избърша, дет се леят.

© Деси Аса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??