Не Го познавам лично... И не ми е бил на гости.
Пред Него тръпна в страх, респект !
Дори опитвам се да изкупувам с пости
греха си първороден, че родена съм човек...
Той с тебе често пие вино...
Пиян от Твоя бъдещ стих...
И двамата вечеряте интимно...
И Той е кротък, белобрад и тих...
Тогава всички липси преброяваш...
И Той ги мери точно на везни .
Пред святото ти богохулство се смирява .
И взетото
стократно връща .
В светлина и стих...
П.S. Провокирано от стиха "Звездите падаха като кошути "на Пинче
© Нина Сименова Все права защищены