25 сент. 2009 г., 00:27

Към шегобийците 

  Поэзия » Другая
422 0 1

КЪМ   ШЕГОБИЙЦИТЕ

 

 

Не ми е вече до шеги!

С живота си отдавна се шегувам.

Шегувах се с плода и със смъртта,

с жени и вино, с вино и жени,

ала само аз се шегувах със тях,

а те без жалост ме погубиха.

 

Тъжна вечност очите ми мие...

Ако ви харесва – опитайте и вие!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да-а-а!Това, майтапа не е шега работа! То сигурно затова му се вика"шегобиец" защото може да си искара боя
Предложения
: ??:??