Като врана да те пазя…
Като ангел да те галя…
Аз искам, аз желая…
Но този апел догаря!
Към теб се обръщам пак
и отново ще се обадя…
Когато дойде пак мрак,
за да ме извадиш от ада!...
Винаги ще съм ти благодарна
за вярата ти във мене красна!
Винаги ще пазя гърба ти
при случай на опасност!
Страст към тебе нямам, но…
Изпитвам вечна вярност
и никога не бих се колебала
да бъда на пост, да бъда вярна…
Като врана да те пазя…
Като ангел да те галя…
© Кейтлин А. Все права защищены