Попадна си на майстора съвсем.
(Не се оглеждай, на теб говоря!)
Омайник пишеш се, ала серсем
излезе ти. Мълчи, ще те замоля!
Сърцето на жената е свят храм,
а щом душа лирична е пълнежа,
ти грешник си и нямаш място там.
Хлъзнал си се здраво към падежа.
Колко душИ си прогорил с греха?
Свърши лимита ти, картите свали.
Дори без име те оставям (засега).
Завърнеш ли се пак, ще те боли...
Спри вече с тези грозни игри...
01.08.2008г
Посветено на индивид с недостойно и грозно поведение.
Към всички останали истински мъже, моето уважение.
© Анета Саманлиева Все права защищены