5 мая 2007 г., 15:49

Към тебе ще поема 

  Поэзия
612 0 5
                                     Към тебе ще поема с тихи стъпки,
                                     носеща на времето дъха,
                                     та нали то - времето ни свърза,
                                     преля във тебе моята душа.


                                    Към тебе ще поема с тихи стъпки,
                                    протегнала ръце - последен зов,
                                    във тях ще е събрана любовта ми,
                                    вземи я, ако си готов.


                                    Ако ли не, ще си отида,
                                    със тихи стъпки - както и дойдох,
                                    на времето дъха със мен ще взема,
                                    пътуваща към новата любов.

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??