Изпълваш ме с надежда,
порастват ми крила.
Мечтата ми изглежда
реалност и дела.
Душата ми копнее
за ласки и любов.
В сърцето ми вилнее
и порива ми нов.
За нас ли се отварят
небесните врати?
За нас ли разговарят
бленувани звезди?
Политаме и двама
към звездния кортеж.
И в звездната програма
да бъдем полъх свеж.
© Никола Апостолов Все права защищены