Кървави сълзи се стичат по моите очи
и по кожата оставят те следи!
Стичат се и сбират се на мястото,
където някога имаше сърце!
Сълзите все някога ще спрат,
но белезите, които издълбаха,
трудно ще се заличат!!!
© Хриси Цекова Все права защищены