Късче в очите небе
На Ани
Ти имаш,
както
люляка
сини
очи,
със много
топлина
и
Пролет
в зениците!
Може би,
от Слънцето
си взела
лъчи,
а криле –
и жажда
за полет –
от птиците!
Стоян Койчев-Шани
© Стоян Койчев Все права защищены