В моите сънища -
твоите бягства...
Твоето слънце -
над моята сянка...
Непревъзмогнати
предпочитания...
Дланно докосване
от разстояние...
Недозашити и
недооформени.
Кръпки от жизненост
върху умората...
Вятър в листата -
сприхав посланик...
Късна е вярата -
бавни са раните...
Кръв между капките -
есен във мислите.
Мисъл е лятото...
В края на зимата...
© Дочка Василева Все права защищены