Отдавна писа един гений
на любовта всички ний сме подчинени.
Дълго търсена и недочакана…
И когато на години стари
тя отново ни завари….
Тогава пак е сладка
макар че може да е кратка.
Идва чакана и зряла
сърцата ни отново разтуптяла.
Изпълнена със осъзната страст
тя взима ни под нейна власт.
С радост тя животът ни допълва
и със сладка тръпка го изпълва.
И щастието пак е тук
на проблемите напук.
© Владимир Владимирович Все права защищены