Отиде си ти без да кажеш "сбогом" ,
с ръка не махна дори,
остави в мен гаснещ огън
и стичащи се по лицето ми сълзи.
Молех те аз да се върнеш,
молех и плаках пред теб,
ти си отиде без да се обърнеш
и разбрах,че твоето сърце е от лед.
Сега ти се върна след време,
обичаш ме и молиш "прости",
падаш дори на колене,
аз те обичах,но сега-дали?
© Анонимна Все права защищены