Чувствата ти са капризен вятър.
Мислите ти в пъзели редя.
Миговете с теб - безумно кратки -
се стопяват в тайнствена мъгла...
Лутам се и няма брод към тебе -
сякаш се намирам в лабиринт.
Знай, че изход все пак щом намеря,
ще избягам с рекордьорски спринт...
© Вилдан Сефер Все права защищены
А изход все си се намира... Усмивки и прегръдка за теб!