Лалета
Подариха ми лалета
много, много.
В душата се разстлаха
в розов цвят!
Пролет влезе в дома!
На масата във ваза
ги сложих, за да
зарадвам си очите.
И радост да почувствам
за миг поне!
Греят като Слънце сякаш.
Тук е пролетта!
Въпреки че вън
зимата облече всичко в Белота!
© Мина Конарова Все права защищены