Море от обич се вълнува,
къпе се в лазурни небеса,
вълнува се и не се срамува
да докосне моята душа.
Море от нежност ме опива,
дава ласки, свобода,
опива ме и в мен прелива
на бъдещето вечността.
Море от радост ме изпълва,
огрява с мека светлина,
изпълва ме и в мен допълва
хубавото на деня.
Морето с искреност в мен надзърна,
предаде се на ласките на обичта,
тя с нежност го прегърна,
осени го в мене радостта!
© Теди Георгиева Все права защищены
Все пак е добро!