22 июл. 2013 г., 10:26  

Леден стих 

  Поэзия » Любовная
531 0 12

 

 

 

          Стотният ми стих!

          Грапави от вопли

                                          тихи

          на една жена

                              ги посветих,

          обградих я с любов

                                 и топлина

          и ù се вричах:

          "Дори да умра

                          ще възкръсна

          и пак ще те обичам!"

          Всуе*!

                           Анемично бе! 

          Сега камерата ми

                                 сърдечна

          е вече фризер,

                                       от лед

          жената съградих

                   и там я замразих!

          Статуята ледена

                    ще ми е поличба,

          а за изпепелената

                  любов ù отмъстих

          с този леден стих...!

 

 

          

 

 

 

          *всуе - напразно

 

               

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??