Безчувствена,
а сякаш е и няма,
мистична,
но и някак оптимистична.
Пристига от свят непонятен,
всеки от нея страх има,
но каква е тя?
Ледената кралица я наричаха,
а всъщност бе добра душа,
малко нетипична,
но приказен приятел...
© Иван Д Кирчев Все права защищены