Отново си лягам
в същото легло,
в което съм срещала
и ангели, и много зло,
пъдя лоши мисли и рисувам
слънчеви мечти.
Понякога осъмвам с усмивка,
понякога с тревога и сълзи.
Но всеки ден знам,
че през трудностите
отново ще пребъда -
довечера в твоите прегръдки
отново да съм тук.
© Нати Все права защищены