Дълго боледуваш,
дълго се страхуваш,
дълго се питаш,
дълго се мамиш,
може просто
да изпиеш чашата
с отрова, може просто
да видиш ясната истина,
за да се справиш с нея,
може просто да си тръгнеш,
за да не искаш
да останеш.
© Мария Все права защищены