Лека жена
Захапала цигара като мъж,
от чашата отпива нервно,
червилото и много руж
не ще прикрият силната й бледност.
В живота преживяла - не едно,
прекарва нощите с мъже различни,
сега разглежда двете си ръце
и всичко й е безразлично.
Мъжете в бара като стръв
я гледат със очи горещи
и пожелават младата й плът
и нейната платена нежност.
Но всичко има си цена
във този свят така брутален,
отдала тялото си на нощта,
накрая без душа тя ще остане!
В живота си шанс нямала добър,
била наивна и тъй слаба,
възползвали се много от това,
добила бързо лошата си слава.
Но сигурно във нощите студени,
останала след "работа" сама,
в сърцето и гори копнежът
и тя да изживее любовта.
Очите уморено гледат,
преситени от нощни светлини,
допива чашата и апатично тръгва
със този, който питието й плати!
© Мария Борисова Все права защищены
<a href="http://gandia2012mm.hostingsiteforfree.com/blog/viewtopic.php?f=2&t=7&p=14#p14"><font color="blue">КАКВО Е ЛЕКА ЖЕНА?</font></a>