Лека нощ
Прегърни ме преди да заспя!
Силно, нищо, че боли!
И тази нощ дъждът не спря.
От цяла вечност може би вали.
Към себе си ме притисни,
да усетя, че те има и всеки спомен ти за другата приспи -
ЛЮБОВТА НЕ Е ИГРА ЗА ТРИМА!
"ОБИЧАМ ТЕ" - тихо ще прошепна аз.
По-тихо и от бялата луна.
И тази нощ ще мълчим
в очакване да дойде сънят!
Потърси ме с поглед в мрака,
а аз ще затворя очи,
да не видиш, че отново плача,
че не спира и не спира да вали.
Хайде, ЛЕКА НОЩ, любими!
Не, моля те, не ме целувай!
Знам, че любовта не е игра за трима,
но знам, ПАК НЕЯ ЩЕ СЪНУВАШ ТИ!
© Вероника Бузова Все права защищены