Не съм ти казал
"лека нощ", любима,
не съм целунал
очите уморени,
дано красив ти е съня,
макар да си далеч от мене.
Не съм ти казал
"лека нощ", любима,
не съм погалил
косите разпилени,
дано щастлива си в съня,
макар да си далеч от мене.
П. Пацев - 08.08.2012 год.
© Петър Пацев Все права защищены