Лека нощ, приятел мой,
стискай моята ръка.
И във мир, и в гръмки бой
ще бдя над твоята душа.
Лека нощ, сърце безстрашно,
биещо през моите гърди.
Дали във твоя свят сега е важна
силата на моите сълзи.
Лека нощ ти пожелавам,
макар и със безкрайна мощ.
За последно те изпращам
с тежки думи – лека нощ!
Добрев
© Атанас Добрев Все права защищены