Любов, дръж се за мен!
Защо не мога да остана?
Нима това е краят на моя ден?
И ще си отида, и ще ме забравят?
Ще ми липсва всеки миг оттук,
ще ми липсва всяка нощ красива...
И ще задържа дъха си аз напук,
защото може да умирам, но не си отивам...
Завинаги ще бъда все до теб,
и няма никога да те оставя...
Усещаш ме в ръцете си - куб лед...
Аз отмалявам и си тръгвам, но не ме забравяй!
Знам, че те е страх и че боли,
с последни сили казах, че обичам,
обичам всичко в теб - и твоите сълзи,
които не видях, но чувствам как се стичат...
Сълзите ти обгърнаха лицето,
те вплетоха се в моите коси,
проникнаха, обгърнаха сърцето ми
и полетяха всички мои мечти...
Всичките мисли за теб ще обърна,
дори когато ужасно много боли,
затвори очи и се моли да се върна...
Вземи ме при теб, красиво е, нали?
Да умра изпратена от любовта... Лека нощ, любов!
© Ивона Иванова Все права защищены
"защото може да умирам, но не си отивам..." а това е добро попадение