Понякога (нека е рядко)
любовта се нуждае от думи -
(но не захаросано сладко)
волтажна дъга помежду ни.
По-често ù трябва обаче,
когато по стръмното бùло
на тежки проблеми закрачи,
при теб да поспира за сила.
Когато започне да зъзне
в плен на сковаваща зима,
главня от небето да дръзнеш
да вземеш за нея, Любими.
А аз се нуждая най-много,
когато нощта ме приспива
със нашата песен, да мога
до теб да се гуша щастлива.
© Таня Донова Все права защищены
когато нощта ме приспива
със нашата песен, да мога
до теб да се гуша щастлива."
Просто Любов!
((( )))