Спомени, гости неканени,
как се промъкнахте вкъщи,
нямам с какво да ви храня,
отдавна и виното свърши.
Спомени, сводници стари,
носите весели знаци,
момичето, дето оставихте,
вече за никой не плаче.
Спомени, чувства заровени,
нямате място при мен,
родени от нощи разгонени,
държали сърцето ми в плен.
Спомени, алчни лихвари,
нали ви платих с младостта,
нямам какво да прежаля,
дори ми се свиди нощта.
© Ивон Все права защищены
Поздрави!!!