Дозата не е голяма,
капките са точно три,
само малко нагорчава,
може малко да боли.
Капки три – НЕ ТЕ ОБИЧАМ,
много щяха да спестят,
невъзможното обичане
да изтрият, изличат.
С капки три – НЕ ТЕ ОБИЧАМ,
малко ще съм под снега,
няма нищо романтично,
студ и мрак, но без лъжа.
Чак напролет ще поникна,
ще извия пак снага,
с птиците ще се надвиквам,
ще цъфтя от суета...
© Ивон Все права защищены
Поздрави... Феникс!