Лепя пластмасовата роза със секундно лепило.
Мразя рози, но ти не знаеш,
никога не си ме питал.
Нали всички жени би трябвало да обичат
рози
и
бебета
и
разходки по главната ръка за ръка.
Ти ми даде букета
и каза,
че ще ме обичаш,
докато не увехне и последната,
пластмасовата,
роза.
А тази сутрин,
като се събудих,
видях под вазата
листо.
Пластмасово.
Лепя пластмасовата роза със секундно лепило.
Мислите ли, че е измама?
Защо влюбените си подаряват рози? Изкуствени, гримирани, напудрени, поливани с химически торове и с отрязани бодли.
Не е ли ужасен символ на една връзка?
© Скреж Постъклото Все права защищены