Тази зима не е за сбогуване...
Затворена нека остане вратата.
Леглото и то – не е за нощуване.
Знаеш, животът е толкова кратък...
Нека до късно грее камината.
Нека затрупа прага снегът.
Да побеляват пътеки неминати.
У дома да е Лятото – навънка студът!
Пожелавам ви светли Коледни и Новогодишни празници!
© Радка Миндова Все права защищены