17 авг. 2007 г., 20:32

летен грип... 

  Поэзия
2208 0 0
 

Летен грип....



Смехът ти е заразен,

той в устните ми се впи

и не може да угасне,

щом зърна твойте очи...

Любовта ти е коварна,

носи се като зараза,

като летен грип ги зарази,

всичките жени

и лекуваш ги с устни ти...

И всяка в леглото ти се озовава

и тепърва оздравява...

А тези, които за тебе не знаят,

а слухът е стигнал и да тях,

се питат, "кой е този мъж"?!?

Но видят ли те, те завчас

вкупом се разболяват.

И с този летен грип,

носещ свиден лик,

те напрово полудяват...

Как сега да оздравея,

ти рецептата по тялото ми напиши,

че любовта ми е голяма

и за нея има лек

и той е да си с мен...          




 

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??